Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

CCTV teszterek

Előrendelhető
A 3,5 inch-es érintőképernyővel rendelkező kamera teszter IP és analóg kamerák telepítésekor és karbantartásakor nyújt segítséget. Képes feldolgozni hagyományos analóg kamera, vagy akár 8MP IP kamera jelét is. A beépített 480x320 felbontású monitoron jó minőségben tekinthetjük meg a képeket. Funkciói között megtalálható a PTZ vezérlés, a videojelszint-mérés és a videójel generátor. A beépített Wifi-nek köszönhetően vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható az eszközök között.
103.729 Ft + ÁFA (131.735 Ft)
Előrendelhető
A 3,5 inch-es érintőképernyővel rendelkező kamera teszter IP és HD analóg kamerák telepítésekor és karbantartásakor nyújt segítséget. Képes feldolgozni hagyományos analóg kamera,HD analóg vagy akár 8MP IP kamera jelét is. A beépített 480x320 felbontású monitoron jó minőségben tekinthetjük meg a képeket. Funkciói között megtalálható a PTZ vezérlés, a videójel szint mérés és a videójel generátor. A beépített Wifi-nek köszönhetően vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható az eszközök között.
103.729 Ft + ÁFA (131.735 Ft)
Előrendelhető
Érintőképernyős IP, analóg HD és analóg kamera teszter
207.480 Ft + ÁFA (263.499 Ft)
Előrendelhető
A 4,3 inch-es érintőképernyővel rendelkező kamerateszter IP, analóg és analóg HD kamerák telepítésekor és karbantartásakor nyújt segítséget. Képes feldolgozni 5MP AHD kamera, vagy akár 8MP IP kamera jelét is. A beépített 960x540 felbontású monitoron jó minőségben tekinthetjük meg a képeket. Funkciói között megtalálható a PTZ vezérlés, a videójelszint-mérés, az UTP kábelteszter, az akusztikus kábel keresés és a multiméter is. HDMI bemenettel rendelkezik, így akár a rögzítők képe is megjeleníthető a kijelzőn. A beépített Wifi-nek köszönhetően vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható az eszközök között.
311.231 Ft + ÁFA (395.263 Ft)
Előrendelhető
A 7 inch-es érintőképernyővel rendelkező kamerateszter IP, analóg és analóg HD kamerák telepítésekor és karbantartásakor nyújt segítséget. Képes feldolgozni 5MP AHD kamera, vagy akár 8MP IP kamera jelét is. A beépített 1920x1200 felbontású monitoron HD minőségben tekinthetjük meg a képeket. Számos funkciója között megtalálható a PTZ vezérlés, a TDR, az UTP kábel teszter, az akusztikus kábel keresés és a multiméter is. HDMI bemenettel rendelkezik, így akár a rögzítők képe is megjeleníthető a kijelzőn. A beépített Wifi-nek köszönhetően vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható az eszközök között.
492.513 Ft + ÁFA (625.492 Ft)